13 maj, 2010

Virkprojekt

Det är torsdag, hela familjen är ledig. Men jag sitter här själv, med en katt i knät som vill trängas med datorn, och knycka lite värme tror jag.
Ute hällregnar det.
Resten av familjen är på Stora Es crossträning. Trots regnet.
Och jag är inte avis, jag. Jag har det bra här hemma, i tystnaden, med en katt i knät, en dator och strax intill ligger dessa två pågående projekt.

Lärkfot

Hexgoner

Det ska blir presenter som ska ges bort framöver, så mer än så här visar jag inte nu.

Vet ni att det poppar upp virkning både här och där i bloggvärlden just nu? Fler och fler prövar på, livar upp bortglömda kunskaper. För det är så kul, och man blir så glad när man färdigställt något.
Jag har flera virkblogar som jag ofta återkommer till och läser, och suger i mig minsta uns av inspiration som jag kan komma över.
En sådan blogg är Sarah Londons
Otrolig inspiration, en färgexplosion, kreativitet. Och så har hon en turkos vägg som jag älskar..
Jag kan sitta långa stunder oc bara titta på hennes bilder på Flickr. Titta o njut du med..

Jag kanske får göra en "Virkbloggar jag läser" här på bloggen så småningom.

Jessica

1 kommentar:

Johanna sa...

Härliga färger! Har hittat 2 plädar på Annies Attic som jag tänkte köpa mönstrena på o virka. Vill ha ett långprojekt över sommaren. Det enda som jag tycker är jobbigt är att jag måste sätta mig ner och kolla på vad jag ska använda för garn eftersom det rekommenderade inte finns i svea. Fattar inte riktigt hur man ska jämföra för att det ska bli rätt. Sen ska det vara billigt o ha många färger att välja på, varav en färg ska vara melerad. Vad har du virkat lärkfötterna med för garn? Kanske ses i helgen!!
/Johanna